Storitve

V Utra-servisu se ukvarjamo z servisiranjem športne opreme. Poudarek servisnih storitev je na kolesarski, smučarski in fitnes opremi.

Servis koles

Utra servis deluje že od leta 2003 in je tako že več kot desetletje eden izkušenejših servisov  v okrožju! Toda zgodba servisa se je začela že takrat, ko se je začela razvijati kolesarska ti. »mtb scena« na slovenskem. Ustanovitelj servisa je Damjan Utranker,ki se je v sredini 90′ pričel udeleževati XC (cross country)in DP (državno prvenstvo) tekem za slovenski pokal! Z leti je njegovo znanje na kolesarskem področju raslo! Servisiranje kolesa in priprava le-tega za tekmovanja je bilo izključno njegovo. Bogate kolesarska izkušnje je Damjan prenesel na svoje lastno podjetje! Le-te je z leti pridobival tudi na svetovnih pokalih kot »support« pri XC in DH tekmovanjih. V podjetju Utra-servis smo vedno pripravljeni prisluhniti vsem kolesarjem in drugim športnikom!

Servis Fitnes opreme

Popravilo fitnes opreme, je zelo specifično delo, ki zahteva poleg mehanike kar nekaj elektronskega znanja, saj je skoraj 90% vseh naprav podprtih z elektroniko! Tudi s servisiranjem fitnes naprav se ukvarjamo že od ustanovitve podjetja. Za razliko od koles je bil v zadnjem desetletju razvoj fitnes naprav eksponenten in naprave postajajo vse bolj kompleksen sklop delov. S svojimi izkušnjami in usposabljanjem lahko brez težav sledimo trendom sodobnih fitnes naprav. Poleg vsega, nudimo prevzem oziroma servis na domu. Servisiramo vse domače fitnes naprave in blagovne znamke (Energetics, Kettler, Reebok, Proteus, Tunturi, Explorer,….)

Servis smuči

IMG_4257S servisiranjem zimskih rekvizitov smo se začeli ukvarjati dve leti po začetku samostojni poti.  Sam sem namreč tudi strasten alpski in turni smučar. Servis opravimo 80% ročno. To pomeni, da se »zalivanje risov«, brušenje robnikov, izdelava strukture (po želji), impregnacija in poliranje smučke opravi ročno! Na začetku se z uporabnikom rekvizitov pogovorimo o njegovem načinu smučanja in njegovih željah. Tako lahko po želji stranke spreminjamo kot brušenja robnikov preko celotne dolžine smučke.

UTRA

Bežigrajska c.16,
3000 Celje,
Slovenija.

e: utraservis@2simpl.si
t: 051 359 161

Delovni čas

ponedeljek: 09.00 – 17.00
torek: 09.00 – 17.00
sreda: 09.00 – 17.00
četrtek: 09.00 – 17.00
petek: 09.00 – 17.00
sobota: 09.00 – 17.00
nedelja: zaprto

Top